Milioner traži ženu i odredio je 8 uslova koje ona mora da ispunjava!

1307
Foto: Printscreen Twitter, Andy Scott

Danas u svijetu su preovladale pare. Kao sto glasi stara narodna izreka “Ukoliko imate novac. Imate sve”! 

Da vam malo pojasnimo šta smo vam željeli reći u prethodnom citatu. Naime sve sto smo vam rekli stojimo iza tog da je istina. Sto je to uredu. Lijepo je imati novac. No samim tim sve to ima svoje nedostatke. Naprimjer većina milionera su se žalila na svoje ljubavne probleme. Jer kako kažu skoro pa sve djevojke sa kojim su bili u vezi zapravo su sponzoruše kojima je stalo do njihovog novca.

Endi Skot (41) iz Plimuta prvi milion napravio je sa 26 godina. Nastavio je da uvećava bogatstvo sve dok u 30. godini nije ostao bez ičega usled ekonomske krize. Ipak, uspeo je da se podigne iz pepela i ponovo stvori imperiju a sada je, kaže, napokon u mogućnosti da se okrene porodici i traži pogodnu devojku za brak. Treba mu kaže, “posebna osoba” koja može sa njim da provodi leta krstareći po Mediteranu, a zime na Alpima.

Foto: pixabay.com

“Želim porodicu, ali teško je naći nekog ko ispunjava sve željene kriterijume. Moj hipnoterapeut mi je rekao da, ako se potrudim oko pronalaska partnerke koliko i oko posla, nema šanse da nekog ne nađem”, kaže medijima Endi, dodajući da je uveren da će istinski biti srećan tek kada nađe srodnu dušu. Preduzetnički život znači usamljenost, i treba vam neko da sa njim podelite sve dobro i loše, da preispitate svoje izbore”, kaže Endi.

Evo šta Endi traži od partnerke? Ovako izgleda njegov spisak:

Inteligentna, jedinstvena devojka koja ne shvata sebe previše ozbiljno i živela je interesantan život. Gadi joj se osrednjost i uspela je u nečemu, šta god to bilo. Žena koja nije rođena sa zlatnom kašikom u ustima, koja je sama nešto postigla.

Foto: pixabay.com

Žena koja vodi računa o sebi i svom izgledu. Mora da vežba pet puta nedeljno i da se ponosi svojim izgledom. Žena koja nije navučena na društvene mreže, koja ume da se isključi sa interneta u stvarnom životu. Žena koja je dostojna njegovog poverenja.

Kameleon koji će se snaći u svim situacijama i koja može podjednako da prisustvuje i gala događaju, i žurki za tinejdžere. Žena koja može da bude i ozbiljna i dete, žena koja može da bude i glamurozna i da zasuče rukave.

Žena koja voli prirodu i šetnje, vodu, jedrenje i koja ne izigrava princezu već može da se prilagodi svim uslovima. Žena koja želi da se skrasi i želi decu, ali takođe shvata i da život ne završava sa decom i da i porodični život može i treba da bude zabavan i pun avantura.

Izvor: Kurir.rs/Žena/Foto: Printscreen Twitter, Andy Scott

SHARE

LEAVE A REPLY