13-godišnji sin kupio svojoj samohranoj majci automobil: Zarađivao je tako što je kosio dvorišta susjedima

969
Foto: crnopile.com

Na današnjem vremenu nažalost većina djece raste bez jednog roditelja. Jednostavno drugačije rečeno došla su ta neka moderna vremena. Svako peti brak se razvodi. Što naravno nije glavna stavka. Postoje i djeca koja su igrom prilika prinuđena na to da odrastaju bez jednog roditelja.

Jer kao i što svi znamo. Svaki dan se dešavaju nesreće. I tako u tim nesretnim okolnostima mnoga djeca ostaju bez svojih voljenih roditelja. Tako je i i nas William Preston odrastao sa svojom samohranom majkom. Dječak o kojem su mediji brujali. A razlog je njegova kupovina automobila svojoj voljenoj majki.

William Preston (13) iz Nevade dugo je štedio novac kako bi svojoj samohranoj majci kupio automobil i pomogao joj kada je mislila da stvari ne mogu da budu gore. William živi sa samohranom majkom, bratom i sestrom, a kako piše NBC majka se mučila jer nije imala automobil. Stoga je dječak odlučio nešto poduzeti po tom pitanju.

Foto: Profimedia

Kada nije bio u školi, ili radio zadaću, ovaj divni dječak zarađivao je koji dolar više tako što je kosio dvorišta susjedima. Uštedio je nešto novca, a na ovu sjajnu ideju je došao kada je na Youtubeu vidio kako neka druga djeca, puno starija od njega priređuju iznenađenje svojim roditeljima kupujući im auto.

Na početku je mislio da neće uspjeti u svojoj namjeri, a onda je jednog dana u oglasima našao bijeli Chevrolet Metro koji nije bio jako skup. Međutim, i dalje mu je nedostajalo nešto novca. Koliko je snažno želio da iznenadi svoju majku govori sljedeći potez koji je povukao – vlasnici automobila je ponudio svoj Xbox kao zamjenu.

“Auto je bio stvarno jeftin i pitao sam vlasnicu bi li mogao da ponudim svoj Xbox, ili da nešto učinim kako bi mi uračunala u cijenu. Ona je najprije odbila, a onda se predomislila i pristala”, ispričao je William novinarima.

Foto: pinterest.com

Nakon razgovora s vlasnicom automobila je objavio mami dobre vijesti. Nije mu povjerovala pa je otišla kod žene koja je prodavala auto i uvjerila se u njegovu priču.

“Bio je umoran od toga da me gleda kako stalno plačem. U teškim trenucima za mene uskočio je moj sin. Svi prolaze kroz teške životne trenutke, ali uvijek se može dogoditi nešto dobro u svakoj situaciji sve dok se borite”, ispričala je Williamova majka Krystal Preston za “NBC-2” i dodala:

“Izgubila sam se, vrištala sam od sreće. Koliko znate trinaestogodišnjaka da majci kupe automobil? Ja ne znam ni jednog, niti sam ikada čula za takav slučaj. Ne mogu opisati osjećaje. Ne postoje riječi kojima bih objasnila koliko sam ponosna”, prenosi pozitivanstav.

Izvor: crnopile.com

SHARE

LEAVE A REPLY