Rodila, podigla, a tako joj vraćaju: Ćerka ne da ni dinara a kod sina žena glavna !

1144
Foto: Shutterstock

Sin i kćerka su mi odrasle osobe. Suprug i ja smo im vječito pomagali u svemu. Od školskog pribora pa sve do stambenog pitanja. Pa čak i sve do dan danas sam im znala čuvati decu dok su oni na poslu.

Danas živim sama, suprug mi je preminuo pre par godina. Penzija mi je totalno mala. Jedva da mi bude za lekove a o hrani i da ne pričam. Sin i kćirka su vrlo dobro svjesni u kakvoj se situaciji nalazim. No nikad se do sada nisu sjetili ni da me upitaju da li mi je pomoć potrebna a kamoli da mi sami daju novac.

Džeparac moje unuke je veći od moje penzije. Jednom sam nagovestila da bi mogli da plaćaju pola mesečnih računa jer će njima ostati stan kada umrem. Sin se pravio da ne razume šta sam rekla, a ćerka je rekla da jedva plaća sopstvene troškove.

Nijedno od njih ne ide prevozom na posao, imaju skupe automobile. Letuju svake godine na skupim mestima u skupim hotelima.

Kćerka svaki mjesec odlazi u šoping, kupuje nove stvari odjeću i ostalu. Moju unuku a njenu kćerku obasipa parama. Za mjesečni đžeparac joj da više nego što iznosi moja komplet penzija. Stim da joj naknadno kupi sve što joj je potrebno. Što se tiče druge strane. Sinovljev novac sav što posjeduje kontroliše njegova žena a moja snajka. Čak i kad bi izrazio želju da mi pomogne ona mu to ne bi dopustila.

Foto: Profimedia

Kad mi je komšinica ponosno rekla kako joj deca plaćaju letovanje svake godine, donose hranu i plaćaju račune, bukvalno sam bila uvređena.

I ja sam uradila za svoju decu isto što i ona. Nekad sam od nje pozajmljivala novac, ali više se ne usuđujem, bojim se da će me pitati zašto meni deca ne pomažu kao njoj.

Ja sam svojim roditeljima pomagala koliko sam mogla. Nikad im nisam otišla praznih ruku. Pomagala sam i fizički i finansijski. Da li ja to nisam uspela da odgajim svoju decu kako treba? Nemam nikakvu ušteđevinu, jer muž i ja ništa nismo čuvali, sve smo dali deci. I eto kako su mi vratili.

(novosti.rs)

SHARE

LEAVE A REPLY