Žena očitala lekciju: “Nije uspjeh što se bogato udate, i dalje nemate ništa svoje”

892
Foto: pozitivanstav.com

Današnje žene žive u zabludi. Od malu nogu im je rečeno da je najvći uspjeh ako se dobro udaju, podrazumjevajući dobru finansijsku situaciju i materijalno bogastvo.

Ko je sponzoruša? Jednostavna definicija bi bila: lepa i privlačna žena koja je u lovu na bogatog muža. Iako na prvi pogled izgleda kao jednostavan zadatak za rešavanje životne egzistencije, konkurencija je velika i ostvarenje ovog cilja nije lako. Kako upecati bogatog muža?

Koji se uslovi traže na ovom „konkursu“? Jako dobar fizički izgled. Ako je potrebno, posegnuti i za plastičnim operacijama, jer ti sebe predstavljaš kao proizvod savršenog dizajna. Biti na pravom mestu u pravo vreme. Ako devojka traži fudbalera, treba biti tamo gde se oni okupljaju, obično u određenim noćnim klubovima.

Foto: Shutterstock

Ako traži preduzetnika, bilo bi dobro da ima prijateljicu koja je može uvesti u poslovne krugove. Raspitati se, je li dotični slobodan ili u klimavoj vezi, i uleteti u pravo vreme. Kontrola emocija. Ne slušaš srce, nego instinkt. On ti se ne mora sviđati, ali se uklapa u tvoje planove.

Dobar želudac. Pa ako se udaješ radi novca, tvoj princ ne mora biti lepotan. Bolje je da znaš da ćutiš i slušaš svog izabranika, jer on je faca i ti si samo njegova pratnja. Nauči da se smeškaš. Tvom bogatom mužu treba srećno lice koje će predstaviti javnosti.

Ne budi inatljiva i namrgođena. Sponzoruša nije osoba koja plače zbog slomljenog srca. Ona plače zbog propuštenih prilika, jače konkurencije ili lošeg ulaganja. Problem kod trke sponzoruša jeste njihova velika konkurencija, jer čim dođe mlađa i bolja verzija, čim silikoni i implantati popuste, dolazi tvoj krah.

Ako si izabrala muža radi novca, a on tebe radi izgleda, to je logičan sled događaja. Zar je to stvarno merilo uspeha, pretvaranje žena u materijal s rokom trajanja? Nije uspjeh što se bogato udate, i dalje nemate ništa svoje. Borba za emancipaciju tako ispada kao predstava gde su žene htele pravo glasa, a na kraju to odbacile da bi bile pratnja nekog bogatog sponzora.

Izvor: pult24.info

SHARE

LEAVE A REPLY